Dolgozz velem!

Legyen Neked is Örömteli az életed!

Az Örömteli élet Életmód program alapja a bio-pszicho-szocio-spirituális modell, ennek tükrében az alábbi szolgáltatások keretében tudlak segíteni annak érdekében, hogy a Te életed is örömtelivé válhasson! 


Örömteli élet 

Virtuális Kávézó

és 

Online tréning


Bach- virágterápia személyesen v. online

,,Ha dolgozol azon, hogy boldogabb legyél, ha tudatosan törekszel arra, hogy a jóra, szépre, tartalmasra összpontosíts, a pszichológiai kutatások tanúbizonysága szerint nem csak harmonikusabbnak, elégedettebbnek fogod érezni magad, hanem növekszik az energiád, szárnyakat kap a kreativitásod, erősödik az immunrendszered, jobbak lesznek a kapcsolataid, termékenyebb leszel a munkádban, még az életed is meghosszabbodik."

(Sonja Lyubomirsky)Amennyiben úgy gondolod, hogy segítségedre lehetek, szeretettel várom jelentkezésed! 


Az Időpontfoglalás menete


Az időpontfoglalás gyors és egyszerű! Nincs más dolgod, mint az, hogy a "Szeretnék időpontot foglalni" gombra kattints, ezt követően egy naptár fog megjelenni, melyben ki tudod választani a számodra legmegfelelőbb időpontot!  Ezután már csak néhány kattintás, és megtörténik az időpont foglalása!

Rólam mondtátok

,,Tudok újra élni!"


Az Örömteli élet Életmód Program születése óta sok emberrel, és élettörténettel találkoztam. Nincs két egyforma életút, két azonos probléma mögött is egészen más kiváltó okok húzódhatnak, egy azonban biztos: Az érkezés és az indulás. Minden páciensem az élet megpróbáltatásai által megfáradva, a miérteket és az élet értelmét kutatva, testi- lelki fájdalmaktól meggyötörve, a reményt elveszítve érkezik hozzám, így közös utunk kezdetén első feladatom az, hogy ráébresszem a hozzám fordulókat arra, hogy van tovább, és van kiút. Majd ezután történik a célkitűzés, és közös utunk állomásainak kidolgozása. Így volt ez Kriszti esetében is, aki vállalva önmagát megosztja veletek tapasztalatait!Az első találkozás


Az első találkozásunk idején Kriszti pánikbetegséggel küzdött. Elmondta, hogy élettere jelentős beszűkült az utóbbi időben, vásárolni és egyedül közlekedni is nehezen tud. Szinte folyamatos szédülés, fülzúgás, émelygés gyötörte, ezekhez gyakran társult pánikroham.


Kriszti az első találkozónkra, mint utólag kiderült nagy izgalommal érkezett, abban reménykedve, hogy együtt megtaláljuk a kiutat. Majd mikor egyszer feltettem a kérdést, hogy hogy élte meg az első konzultációt, a következő választ kaptam: 


,,Nagyon boldog voltam, mert egyből megtaláltuk a közös hangot, szinte azonnal éreztem hogy vele őszinte lehetek, hogy megért, és tudtam hogy a segítségemre lesz.Nagyon sok élménnyel és főként nagyon nyugodtan távoztam, és vártam a következő ilyen beszélgetést.Hogy mi változott az első konzultációt követően?A konzultáció után valahogy elkezdtem jobban figyelni arra hogy mit hogyan élek meg. Ha éreztem hogy jön az a bizonyos érzés, a tanácsok alapján már tudtam mit kell tegyek."

A konzultáció mellett, Kriszti elkezdte szedni a Bach- virágcseppeket.


Sosem felejtem el, amikor az egyik konzultáció elején arra a kérdésemre, hogy milyen változást hozott életében az Örömteli élet Konzultáció, a következő választ adta:


,,Újra tudok számomra "normális" életet élni. Újra tudok menni vásárolni, kirándulni és pozitívan hozzá állni a dolgokhoz. Már az első alkalom után reménytelibbnek láttam a helyzetet, elhittem, hogy igenis ki lehet ebből jönni! Újra erőt érzek magamban, és boldog vagyok. Nincs annyi rosszullétem, (vagy csak nem úgy veszem már fel) tudok újra ÉLNI!"

Sylvia Stuart


Üdv. Viktóriát meleg szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki úgy érzi, hogy segítségre szorul. Én egy hónap alatt fejlődtem annyit, ami Viki segítsége nélkül akár évtizedekbe is kerülhetett volna. Pánikbetegséggel, rohamokkal indultam hozzá 10.25.-én az első beszélgetésünkre. Ma már 12.16.-a van, ebből 1 hónapja biztosan tünetmentes vagyok. Rengeteget segít! Imádom és ezúton is köszönöm a munkáját!:)

Egy boldog Anyuka! :DBagosi Marianna


Hálásan Köszönöm, hogy az élet összehozott minket, még ha személyesen nem is találkoztunk sosem.Pánikbetegséggel,szorongással és ennek testi tüneteivel éltem mindennapjaimat.Hála Neked Kedves Viki,hogy reményt és segítséget adsz a mindennapokhoz.Köszönöm a házi feladatokat, az útmutatásokat. A segítségükkel napról-napra egyre jobban haladok a gyógyulás felé.Már megtudok tenni olyan dolgokat, amikre egyedül képtelen voltam hónapokig. Vannak megtorpanások, megingások, de Te Viki, mindig ott vagy, hogy biztass!Köszönöm,hogy Veled és a te technikáddal a gyógyulás útjára léphetek!Hálás szívvel köszönöm!

Szabó Anett


Amióta Vikihez járok, és elkezdtem a virágterápiát is, úgy érzem elindultam egy új úton az önismeret és ennek segítségével egy boldogabb élet felé. Segít kielemezni a helyzeteket és megérteni, hogy miért viselkedünk úgy néhány helyzetben, ahogyan. Az általa javasolt gyakorlatok nagyon sokat segítenek és mindig egy-egy lépéssel közelebb érzem magam a célhoz. 

Snyapek Nikolett


Volt szerencsém megismerni Vikit egy csoporton keresztül, igaz nem személyessen. Elkezdtem szedni a Bach cseppeket és konzultáción keresztül boncolgattuk azt, hogy mivel tudom megszüntetni a szorongásaimat. Hálás vagyok Vikinek, mert nagyon kedves és megértő teremtés és próbál segíteni, h legyőzzem a pánikom. Akinek problémája van bátran forduljon hozzá, mert igaz néha fájdalmas a felderítés, de hogy teljes életet tudjunk élni, ehhez szükséges az hogy megfejtsük mi is az ami problémát okozza. 

Sz. O.


Pár hete voltam olyan szerencsés, hogy nyertem egy lehetőséget Viktóriától egy másfél hetes online kurzusra. Igazán érdekes és izgalmas élmény volt. Viktória nagyon figyel minden egyes leírt szóra vagy mondatra, és tökéletesen leszűri belőle, hogy hol lehet a probléma. Vissza mentünk régi emlékekhez és onnan indultunk. Furcsa volt újra átélni őket, de mivel ez mind az én fejlődésemhez kellett nem éltem meg negatív dologként, hiszen ehhez egy igazán kedves, segítőkész és és maximálisan odafigyelő mentorom volt Viktória személyében. Csak ajánlani tudom őt és az általa létező Örömteli élet oldalt. Köszönöm a lehetőséget!!!  

Bányainé Oláh Ildikó


2 héttel ezelőtt Végh Viktória egy játékot hirdetett meg. A játék lényege az volt, hogy egy szerencsés 2 hétig ismerkedhet Viki segítségével, az általa képviselt Örömteli élet programmal. A szerencsés nyertes én voltam! Az örömem azért is volt olyan nagy, mert általában nem nyerek semmit sem. Azonban most nem csak egy játékot nyertem, hanem egy fantasztikus embert is megismertem. Viki nagyon sokat segített nekem a 2 hét alatt, és elindított az úton az Örömteli Élet felé. Szívből ajánlom mindenkinek!!! Odafigyelése, személyre szóló tanácsai nagyon-nagyon sokat segítettek! KÖSZÖNÖM SZÉPEN ezt a 2 hetet!!! Számomra nem kérdés, hogy lesz folytatása!