Dolgozz velem!


Az Örömteli élet Életmód program alapja a bio-pszicho-szocio-spirituális egészség modell, ennek tükrében az alábbi szolgáltatások keretében tudlak segíteni annak érdekében, hogy a Te életed is örömtelivé válhasson! 


Örömteli élet 

Virtuális Kávézó

és 

Online tréningKérlek, figyelmesen olvasd el az alábbiakat is!
Magyarországon gyógyító,- és egészségügyi ellátást csak orvos végezhet!
Az általam nyújtott szolgáltatások nem minősülnek gyógyító és egészségügyi szolgáltatásnak,

- Szolgáltatásaim a tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszerében (TEÁOR'08)

"M.N.S. egyéb személyi szolgáltatás" (TEÁOR 9609) körébe tartoznak, és ezen tevékenységi kör tartalmi terjedelmét nem haladják meg.

,,Ha dolgozol azon, hogy boldogabb legyél, ha tudatosan törekszel arra, hogy a jóra, szépre, tartalmasra összpontosíts, a pszichológiai kutatások tanúbizonysága szerint nem csak harmonikusabbnak, elégedettebbnek fogod érezni magad, hanem növekszik az energiád, szárnyakat kap a kreativitásod, erősödik az immunrendszered, jobbak lesznek a kapcsolataid, termékenyebb leszel a munkádban, még az életed is meghosszabbodik."

(Sonja Lyubomirsky)Amennyiben úgy gondolod, hogy segítségedre lehetek, szeretettel várom jelentkezésed! 


Az Időpontfoglalás menete


Az időpontfoglalás gyors és egyszerű! Nincs más dolgod, mint az, hogy a "Szeretnék időpontot foglalni" gombra kattints, ezt követően egy naptár fog megjelenni, melyben ki tudod választani a számodra legmegfelelőbb időpontot!  Ezután már csak néhány kattintás, és megtörténik az időpont foglalása!

Rólam mondtátok

Sylvia Stuart


Üdv. Viktóriát meleg szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki úgy érzi, hogy segítségre szorul. Én egy hónap alatt fejlődtem annyit, ami Viki segítsége nélkül akár évtizedekbe is kerülhetett volna. Pánikbetegséggel, rohamokkal indultam hozzá 10.25.-én az első beszélgetésünkre. Ma már 12.16.-a van, ebből 1 hónapja biztosan tünetmentes vagyok. Rengeteget segít! Imádom és ezúton is köszönöm a munkáját!:)

Egy boldog Anyuka! :DBagosi Marianna


Hálásan Köszönöm, hogy az élet összehozott minket, még ha személyesen nem is találkoztunk sosem.Pánikbetegséggel,szorongással és ennek testi tüneteivel éltem mindennapjaimat. Hála Neked Kedves Viki, hogy reményt és segítséget adsz a mindennapokhoz. Köszönöm a házi feladatokat, az útmutatásokat. A segítségükkel napról-napra egyre jobban haladok. Már megtudok tenni olyan dolgokat, amikre egyedül képtelen voltam hónapokig. Vannak megtorpanások, megingások, de Te Viki, mindig ott vagy, hogy biztass! Köszönöm,hogy Veled és a te technikáddal a gyógyulás útjára léphetek! Hálás szívvel köszönöm!

Szabó Anett


Amióta Vikihez járok, úgy érzem elindultam egy új úton az önismeret és ennek segítségével egy boldogabb élet felé. Az általa javasolt gyakorlatok nagyon sokat segítenek és mindig egy-egy lépéssel közelebb érzem magam a célhoz. 

Snyapek Nikolett


Volt szerencsém megismerni Vikit egy csoporton keresztül, igaz nem személyessen. Elkezdtem szedni a Bach cseppeket és konzultáción keresztül boncolgattuk azt, hogy mivel tudom megszüntetni a szorongásaimat. Hálás vagyok Vikinek, mert nagyon kedves és megértő teremtés.

Sz. O.


Pár hete voltam olyan szerencsés, hogy nyertem egy lehetőséget Viktóriától egy másfél hetes online kurzusra. Igazán érdekes és izgalmas élmény volt. Viktória nagyon figyel minden egyes leírt szóra vagy mondatra, és tökéletesen leszűri belőle, hogy hol lehet a probléma. Vissza mentünk régi emlékekhez és onnan indultunk. Furcsa volt újra átélni őket, de mivel ez mind az én fejlődésemhez kellett nem éltem meg negatív dologként, hiszen ehhez egy igazán kedves, segítőkész és és maximálisan odafigyelő mentorom volt Viktória személyében. Csak ajánlani tudom őt és az általa létező Örömteli élet oldalt. Köszönöm a lehetőséget!!!  

Bányainé Oláh Ildikó


2 héttel ezelőtt Végh Viktória egy játékot hirdetett meg. A játék lényege az volt, hogy egy szerencsés 2 hétig ismerkedhet Viki segítségével, az általa képviselt Örömteli élet programmal. A szerencsés nyertes én voltam! Az örömem azért is volt olyan nagy, mert általában nem nyerek semmit sem. Azonban most nem csak egy játékot nyertem, hanem egy fantasztikus embert is megismertem. Viki nagyon sokat segített nekem a 2 hét alatt, és elindított az úton az Örömteli Élet felé. Szívből ajánlom mindenkinek!!! Odafigyelése, személyre szóló tanácsai nagyon-nagyon sokat segítettek! KÖSZÖNÖM SZÉPEN ezt a 2 hetet!!! Számomra nem kérdés, hogy lesz folytatása!