Rólam Mondtátok
,,2 héttel ezelőtt Viktória egy játékot hirdetett meg. 

A játék lényege az volt, hogy egy szerencsés 2 hétig ismerkedhet Viki segítségével, az általa képviselt Örömteli élet programmal. 

A szerencsés nyertes én voltam! Az örömem azért is volt olyan nagy, mert általában nem nyerek semmit sem. 

Azonban most nem csak egy játékot nyertem, hanem egy fantasztikus embert is megismertem. 

Viki nagyon sokat segített nekem a 2 hét alatt, és elindított az úton az Örömteli Élet felé. Szívből ajánlom mindenkinek!!! 

Odafigyelése, személyre szóló tanácsai nagyon-nagyon sokat segítettek! KÖSZÖNÖM SZÉPEN ezt a 2 hetet!!! Számomra nem kérdés, hogy lesz folytatása!" (Ildikó, 46 éves)
,,Hálásan Köszönöm, hogy az élet összehozott minket, még ha személyesen nem is találkoztunk sosem.

Pánikbetegséggel, szorongással és ennek testi tüneteivel éltem mindennapjaimat.

Hála Neked Kedves Viki, hogy reményt és segítséget adsz a mindennapokhoz. Köszönöm a házi feladatokat, az útmutatásokat.

A segítségükkel napról-napra egyre jobban haladok a gyógyulás felé.

Már megtudok tenni olyan dolgokat, amikre egyedül képtelen voltam hónapokig. Vannak megtorpanások, megingások, de Te Viki, mindig ott vagy, hogy biztass!

Köszönöm,hogy Veled és a te technikáddal a gyógyulás útjára léphetek! Hálás szívvel köszönöm!" (Mariann, 42 éves),,Pár hete voltam olyan szerencsés, hogy nyertem egy lehetőséget Viktóriától egy másfél hetes online kurzusra. Igazán érdekes és izgalmas élmény volt. Viktória nagyon figyel minden egyes leírt szóra vagy mondatra, és tökéletesen leszűri belőle, hogy hol lehet a probléma. Egy igazán kedves, segítőkész és és maximálisan odafigyelő mentorom volt Viktória személyében. Csak ajánlani tudom őt és az általa létező Örömteli élet oldalt. Köszönöm a lehetőséget!!! " 

(Orsi, 42 éves)


,,Amióta Vikihez járok, és elkezdtem a virágterápiát is, úgy érzem elindultam egy új úton az önismeret és ennek segítségével egy boldogabb élet felé. Segít helyzeteket megérteni. Az általa javasolt gyakorlatok nagyon sokat segítenek és mindig egy-egy lépéssel közelebb érzem magam a célhoz. " (Anett, 22 éves)

,,Viktóriát meleg szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki úgy érzi, hogy segítségre szorul. Én egy hónap alatt fejlődtem annyit, ami Viki segítsége nélkül akár évtizedekbe is kerülhetett volna. Pánikbetegséggel, rohamokkal indultam hozzá 10.25.-én az első beszélgetésünkre. Ma már 12.16.-a van, ebből 1 hónapja biztosan tünetmentes vagyok. Rengeteget segít! Imádom és ezúton is köszönöm a munkáját!:) Egy boldog Anyuka! :)"

(Enikő, 22 éves)


,,Volt szerencsém megismerni Vikit egy csoporton keresztül, igaz nem személyesen. Elkezdtem szedni a Bach cseppeket és konzultáción keresztül boncolgattuk azt, hogy mivel tudom megszüntetni a szorongásaimat. 

Hálás vagyok Vikinek, mert nagyon kedves és megértő teremtés és próbál segíteni, hogy legyőzzem a pánikom. 

Akinek problémája van bátran forduljon hozzá!" 

(Nikolett, 25 éves)

,,Tudod írod, hogy köszönöd a bizalmam, mégis úgy érzem én kaptam máris Tőled valamit, azt hiszem ez a remény és a hit. Mosolygok, bizakodok, hiszek, hogy van előre, és most ebbe nagyon tudok kapaszkodni. Köszönöm!" 

(Edina, 31 éves),,Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Én nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak, és legfőképp Vikinek. Mióta ismerem Vikit elindult egy új fejezet az életemben, amiért borzasztóan hálás vagyok. <3" 

(Kriszti, 32 éves)


,,Pár évvel ezelőtt kezdődött nálam a pánik. 

Sajnos minden egymást követő évben mindig elveszítettem valakit. 

Innentől kezdődött az hogy halálfélelmem volt, féltem mindentől. 

Volt 1 év tünetmentes majd egy újabb haláleset és visszajött a pánikom. 

Mindig egyedül próbáltam szembeszállni vele kisebb nagyobb sikerrel. A sors januárban már az,, utamba" küldte Vikit. Akkor úgy voltam vele hogy még adok magamnak esélyt és ha nem megy beszélünk a továbbiakról. 

1 hónapja döntöttem úgy hogy szükségem van arra hogy a segítségét kérjem. Féltem, milyen is lesz az első alkalom amikor Vikivel a konzultáción fogok beszélni? 

Szerintem látta rajtam hogy hirtelen azt sem tudtam mit is mondjak, de belül úgy éreztem hogy mindent mondanék. Végül tudtam nyíltan beszélni vele. 

A házi feladat amiket kaptam nagyon tetszettek. Örömmel csináltam. 

Az 1 hónap alatt volt mikor előjött a pánik, de tudtam kezelni. Sőt, ami nagyon szembetűnő volt hogy eddig amikor vihar volt nagyon féltem és nem mentem ki a házból, na ez megtört. 

A viharban kint ültem a teraszon. Minden nap jobban érzem magam. Tudom nem megy egyik napról a másikra, de ha tudja kezelni az ember és célokat tűz ki maga elé akkor minden lehetséges CSAK akarni kell. MERJ ÉLNI!!! 

Sok szerencsét kívánok Mindenkinek. " 


(Bernadett, 25 éves),,Mielőtt megkerestelek kettős érzésem volt. Fogalmam sem volt arról, hogy mi a problémám, csak a tüneteket tudtam, és belül fájdalmasnak éreztem azt, hogy segítségre van szükségem. Az első konzultáció után már láttam kicsit az alagút végét, ha lehet így fogalmazni.
Minden konzultáció után feltöltődtem, jobban éreztem magam. Ma már tudom a problémám is kezelni. "

(Dóra, 24 éves)


Segíthetek valamiben? 

Ha úgy érzed, hogy igen, kérlek kattints az alábbi gombra! 

Megmutatom, milyen formában tudunk együtt dolgozni céljaid elérése érdekében!