Örömteli élet Életmód Program

Konzultáció


Röviden a programról...Az 1990-es évektől kezdve születtek meg azok a tanulmányok, melyekben arról olvashatunk, hogy nekünk embereknek a biológiai, pszichológiai, társas szempontok mellett, bizony spirituális igényeink is vannak. Így született meg a bio-pszicho-szocio-spirituális egészségmodell, mely alapján dolgoztam ki az Örömteli élet Életmód Programot.Gondoljunk csak egy súlyos betegségre, egy hirtelen jött olyan élethelyzetre, melyben megkérdőjeleződik életünk értelme, személyes azonosságunk, és bizonytalanná válik egzisztenciális helyzetünk is. Ezeknek a helyzeteknek a megértéséhez, kezeléséhez elengedhetetlen figyelembe venni a biológiai szempontokon túl, a pszichológiai és társadalmi szempontokat, de Daniel P. Sulmasy amerikai belgyógyász, klinikai etikus és ferences szerzetes szerint mindez nem elegendő.Ő amellett érvel, hogy a vallási és/vagy spirituális igényeket is figyelembe kell venni.Pl. ,,Mi az életem értelme?",,Mit érek én az életben?", ,,Mi az, amit még meg tudok valósítani?", ,,Ki az, akik azok, akiknek én fontos vagyok?" - ezekkel a spirituális kérdésekkel gyakran találkozom munkám során.

 

Azt tapasztalom, azok, akik spirituálisan nyitottak, azon túl, hogy megtalálják ezekre a kérdésekre a választ, nagyobb valószínűséggel, és rövidebb idő alatt nyerik vissza testi-lelki egyensúlyi állapotukat, mint azok, akik teljesen elzárkóznak a spiritualitástól és/ vagy vallástól.

Örömteli élet Életmód Program

KonzultációAz Örömteli élet Életmód Program konzultáció, ahogy arra az elnevezése is utal, az általam összeállított életmód programon alapul.  

 Magyarországon gyógyító,- és egészségügyi ellátást csak orvos végezhet!

Az általam nyújtott szolgáltatások nem minősülnek gyógyító és egészségügyi szolgáltatásnak, 

az Örömteli élet Életmód program Konzultáció nem pszichológiai tanácsadás, és nem terápia!

- Szolgáltatásaim a tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszerében (TEÁOR'08)  

"M.N.S. egyéb személyi szolgáltatás" (TEÁOR 9609)  körébe tartoznak, és ezen tevékenységi kör tartalmi terjedelmét nem haladják meg.

Milyen esetekben ajánlom a konzultációt?*Abban, az esetben, ha azt érzed, nem bírod tovább, és szeretnél kicsit kilépni a mindennapok taposómalmából, és szeretnél olyan technikákat elsajátítani, melyek segítségedre lehetnek abban, hogy megtanulj kiegyensúlyozottabban élni...


*Abban az esetben, ha úgy érzed, hogy az elmúlt idők megpróbáltatásai következtében elvesztetted az életkedved, nem látod az életedben rejlő szépséget, és szeretnéd újra megtalálni az életben rejlő örömöket...


*Abban az esetben, ha vannak céljaid, melyeket szeretnél elérni, de egyelőre úgy érzed, hogy azt sem tudod merre indulj...

*Abban az esetben, ha úgy érzed, hogy rohanó világunkban elvesztetted Önmagad, és nem az az ember vagy, aki egykor voltál... *Abban az esetben, ha szeretnéd jobban megismerni  testi-lelki működésed, megérteni és megismerni Önmagad, és környezeted működését...


* Abban az esetben, ha megoldatlan problémákkal küzdesz, melyek egyre nagyobb nyomást, szorongást okoznak, és nem látod a kiutat! 


* Abban az esetben, ha ELDÖNTÖTTED, hogy egy testileg- lelkileg egészséges életre vágysz!
A konzultáció menete


* Az első találkozás célja az, hogy feltérképezzem, hogy miben tudok segítségedre lenni, vagyis az Örömteli élet Életmód program mely részeire van a legnagyobb szükséged! 


* Ezt követően egy személyes csomagot állítok Neked össze a program számodra szükséges fejezeteiből, majd kis lépésekben   haladunk a kitűzött cél felé, melynek eléréséig végig támaszként szolgálok. Mi történik abban az esetben, ha olyan problémával fordulsz hozzám, melyre nem tud megoldást nyújtani az általam képviselt program?


* Amennyiben úgy ítélem meg, hogy a probléma meghaladja kompetencia határaimat, tevékenységi köröm terjedelmét, javaslatot teszek arra, hogy merre indulj, kihez fordulj! Amennyiben szeretnéd, hogy együtt dolgozzunk, jelentkezz az első ingyenes konzultációra!


Rólam mondtátokBozóki Krisztina


Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Én nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak, és legfőképp Vikinek. Mióta ismerem Vikit elindult egy új fejezet az életemben, amiért borzasztóan hálás vagyok. <3

Sylvia Stuart


Üdv. Viktóriát meleg szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki úgy érzi, hogy segítségre szorul. Én egy hónap alatt fejlődtem annyit, ami Viki segítsége nélkül akár évtizedekbe is kerülhetett volna. Pánikbetegséggel, rohamokkal indultam hozzá 10.25.-én az első beszélgetésünkre. Ma már 12.16.-a van, ebből 1 hónapja biztosan tünetmentes vagyok. Rengeteget segít! Imádom és ezúton is köszönöm a munkáját!:)

Egy boldog Anyuka! :D

Bagosi Marianna


Hálásan Köszönöm, hogy az élet összehozott minket, még ha személyesen nem is találkoztunk sosem.

Pánikbetegséggel, szorongással és ennek testi tüneteivel éltem mindennapjaimat.Hála Neked Kedves Viki,hogy reményt és segítséget adsz a mindennapokhoz.

Köszönöm a házi feladatokat, az útmutatásokat. A segítségükkel napról-napra egyre jobban haladok a gyógyulás felé. 

Már megtudok tenni olyan dolgokat, amikre egyedül képtelen voltam hónapokig. 

Vannak megtorpanások, megingások, de Te Viki, mindig ott vagy, hogy biztass!

Köszönöm,hogy Veled és a te technikáddal a gyógyulás útjára léphetek!Hálás szívvel köszönöm!

Szabó Anett


Amióta Vikihez járok, és elkezdtem a virágterápiát is, úgy érzem elindultam egy új úton az önismeret és ennek segítségével egy boldogabb élet felé. Segít kielemezni a helyzeteket és megérteni, hogy miért viselkedünk úgy néhány helyzetben, ahogyan. Az általa javasolt gyakorlatok nagyon sokat segítenek és mindig egy-egy lépéssel közelebb érzem magam a célhoz. 

Snyapek Nikolett


Volt szerencsém megismerni Vikit egy csoporton keresztül, igaz nem személyessen. Elkezdtem szedni a Bach cseppeket és konzultáción keresztül boncolgattuk azt, hogy mivel tudom megszüntetni a szorongásaimat. Hálás vagyok Vikinek, mert nagyon kedves és megértő teremtés és próbál segíteni, h legyőzzem a pánikom. Akinek problémája van bátran forduljon hozzá, mert igaz néha fájdalmas a felderítés, de hogy teljes életet tudjunk élni, ehhez szükséges az hogy megfejtsük mi is az ami problémát okozza.

Sz. O.


Pár hete voltam olyan szerencsés, hogy nyertem egy lehetőséget Viktóriától egy másfél hetes online kurzusra. Igazán érdekes és izgalmas élmény volt. 

Viktória nagyon figyel minden egyes leírt szóra vagy mondatra, és tökéletesen leszűri belőle, hogy hol lehet a probléma. 

Közös munkánk során egy igazán kedves, segítőkész és és maximálisan odafigyelő mentorom volt Viktória. Csak ajánlani tudom őt és az általa létező Örömteli élet oldalt. 

Köszönöm a lehetőséget!!!  

Bányainé Oláh Ildikó 


2 héttel ezelőtt Végh Viktória egy játékot hirdetett meg. 

A játék lényege az volt, hogy egy szerencsés 2 hétig ismerkedhet Viki segítségével, az általa képviselt Örömteli élet programmal. 

A szerencsés nyertes én voltam! Az örömem azért is volt olyan nagy, mert általában nem nyerek semmit sem. Azonban most nem csak egy játékot nyertem, hanem egy fantasztikus embert is megismertem. 

Viki nagyon sokat segített nekem a 2 hét alatt, és elindított az úton az Örömteli Élet felé. 

Szívből ajánlom mindenkinek!!! Odafigyelése, személyre szóló tanácsai nagyon-nagyon sokat segítettek! KÖSZÖNÖM SZÉPEN ezt a 2 hetet!!! Számomra nem kérdés, hogy lesz folytatása!

Szeretettel várom jelentkezésed! 


Örömteli élet

Életmód Program

Konzultáció 


*Személyesen

vagy

Online

4.000 Ft/50 perc 


5 alkalmas 

Konzultációs csomag 


*Személyes 

vagy 

Online 


19.000 Ft10 alkalmas 

Konzultációs csomag 


*Személyes 

vagy 

Online


 37.500 Ft


Amennyiben szeretnéd, hogy együtt dolgozzunk, kérlek küldd el jelentkezésed! :)