MinitréningekSzeretettel köszöntelek!


Időről- időre igyekszem hasznos tartalmakat készíteni Nektek cikk, video és podcast formájában.

Mivel az Örömteli élet Életmód Program alapja 

a bio-pszicho-szocio-spirituális egészségmodell, 

ezért olyan tartalmakat készítek, melyek témájuk tekintetében kapcsolódnak testi, lelki, szociális, és spirituális egészségünkhöz!MinitréningekSajnos egyre többen vannak, akik nap, mint nap szembe kell, hogy nézzenek a szorongás kellemetlen velejáróival. ....Alvászavar, fáradékonyság, ingerlékenység, szapora szívverés, remegés, verejtékezés, hányinger, súlyosabb esetben hányás, és ájulás.... ezek a szorongás leggyakoribb tünetei, melyek lehet, hogy számodra sem ismeretlenek!

Ezzel a kis füzettel szeretnék segítségedre lenni az idei éved megtervezésében! Azonban mielőtt ehhez hozzálátnánk, van még egy fontos feladatunk, mégpedig az elmúlt év gondolatokban történő lezárása.

Küzdelmek, megpróbáltatások, mélységek .... ezek sajnos életünk velejárói, melyeket, akármennyire is szeretnénk elkerülni, előbb- vagy utóbb mindannyiunkat utolérnek. És amikor ez bekövetkezik érezhetjük úgy, hogy egy világ omlott össze bennünk... gondoljunk csak szeretteink elvesztésére.... El sem tudjuk képzelni, hogy az élet nélkülük is...