MinitréningekSzeretettel köszöntelek!


Mivel az Örömteli élet Életmód Program alapja a bio-pszicho-szocio-spirituális egészségmodell, ezért ezen az oldalon olyan témákkal kapcsolatban találsz cikkeket, és videokat, melyek témájuk tekintetében kapcsolódnak testi, lelki, szociális, és spirituális egészségünkhöz!* És egy ráadás: Csak semmi pánik! 


Az elmúlt időben az Örömteli élet Életmód program nagy segítséget nyújtott szorongásban, pánikbetegségben szenvedőknek is! 

 Ha szeretnél többet megtudni a szorongásról, és pánikbetegségről, kattints a kép alatt található gombra! MinitréningekEzzel a kis füzettel szeretnék segítségedre lenni az idei éved megtervezésében! Azonban mielőtt ehhez hozzálátnánk, van még egy fontos feladatunk, mégpedig az elmúlt év gondolatokban történő lezárása.

Küzdelmek, megpróbáltatások, mélységek .... ezek sajnos életünk velejárói, melyeket, akármennyire is szeretnénk elkerülni, előbb- vagy utóbb mindannyiunkat utolérnek. És amikor ez bekövetkezik érezhetjük úgy, hogy egy világ omlott össze bennünk... gondoljunk csak szeretteink elvesztésére.... El sem tudjuk képzelni, hogy az élet nélkülük is...