,,Tudok újra élni!..."                           - Konzultációs sikerek

2019.06.17

Az Örömteli élet Életmód Program születése óta  sok emberrel, és élettörténettel találkoztam. Nincs két egyforma életút, két azonos probléma mögött is egészen más kiváltó okok húzódhatnak, egy azonban biztos: Az érkezés és az indulás. Minden páciensem az élet megpróbáltatásai által megfáradva, a miérteket és az élet értelmét kutatva, testi- lelki fájdalmaktól meggyötörve, a reményt elveszítve érkezik hozzám, így közös utunk kezdetén első feladatom az, hogy ráébresszem a hozzám fordulókat arra, hogy van tovább, és van kiút. Majd ezután történik a célkitűzés, és közös utunk állomásainak kidolgozása. Így volt ez Kriszti esetében is, aki vállalva önmagát megosztja veletek tapasztalatait! 


Az első találkozás


Az első találkozásunk idején Kriszti pánikbetegséggel küzdött. Elmondta, hogy élettere jelentős beszűkült az utóbbi időben, vásárolni és egyedül közlekedni is nehezen tud. Szinte folyamatos szédülés, fülzúgás, émelygés gyötörte, ezekhez gyakran társult pánikroham.


Kriszti az első találkozónkra, mint utólag kiderült nagy izgalommal érkezett, abban reménykedve, hogy együtt megtaláljuk a kiutat. Majd mikor egyszer feltettem a kérdést, hogy hogy élte meg az első konzultációt, a következő választ kaptam: 


,,Nagyon boldog voltam, mert egyből megtaláltuk a közös hangot, szinte azonnal 

éreztem hogy vele őszinte lehetek, hogy megért, és tudtam hogy a segítségemre lesz.

Nagyon sok élménnyel és főként nagyon nyugodtan távoztam, és vártam a következő 

ilyen beszélgetést.

Hogy mi változott az első konzultációt követően?

A konzultáció után valahogy elkezdtem jobban figyelni arra hogy mit hogyan élek 

meg. Ha éreztem hogy jön az a bizonyos érzés, a tanácsok alapján már tudtam mit 

kell tegyek."

A konzultáció mellett, Kriszti elkezdte szedni a Bach- virágcseppeket.Sosem felejtem el, amikor az egyik konzultáció elején arra a kérdésemre, hogy milyen változást hozott életében az Örömteli élet Konzultáció, a következő választ adta:

,,Újra tudok számomra "normális" életet élni. Újra tudok menni vásárolni, kirándulni és pozitívan hozzá állni a dolgokhoz. Már az első alkalom után reménytelibbnek láttam a helyzetet, elhittem, hogy igenis ki lehet ebből jönni! Újra erőt érzek magamban, és boldog vagyok. Nincs annyi rosszullétem, (vagy csak nem úgy veszem már fel) tudok újra ÉLNI!"


Bozóki Krisztina

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Én nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak, és legfőképp Vikinek. Mióta ismerem Vikit elindult egy új fejezet az életemben, amiért borzasztóan hálás vagyok. <3 

Krisztivel az Örömteli élet konzultáció keretében dolgoztunk együtt. 

Amennyiben úgy érzed, hogy segítségedre lehetek, várom jelentkezésed!

Milyen esetekben ajánlom a konzultációt?


*Abban, az esetben, ha szeretnél kicsit kilépni a mindennapok taposómalmából, és szeretnél kiegyensúlyozottabban élni...
*Abban az esetben, ha szeretnéd újra megtalálni az életben rejlő örömöket...
*Abban az esetben, ha vannak céljaid, melyeket szeretnél elérni, de nem ismered az ehhez vezető utat...
*Abban az esetben, ha úgy érzed, hogy rohanó világunkban elvesztetted Önmagad...
*Abban az esetben, ha szeretnéd jobban megismerni testi-lelki működésed...
* Abban az esetben, ha ELDÖNTÖTTED, hogy egy testileg- lelkileg egészséges életre vágysz! 
* Online is elérhető!