Segíthetek?Amennyiben a válaszod igen, kérlek olvass tovább, és válassz az alábbi lehetőségek közül! Végül pedig  küldd el üzeneted az oldalon található kapcsolati űrlap segítségével!Örömteli élet Online Tréning


Mai felgyorsult világunkban, amikor egyik helyről rohanunk a másikra, mindeközben rengeteg információ, és inger ér bennünket, na és ott bujkál a fejünkben a gondolat, hogy ,,Vajon sikerül-e minden szerepem maximálisan betöltenem?"- szükség van arra, hogy időnként megálljunk, és Önmagunkkal foglalkozhassunk! Töltődhessünk és kikapcsolódhassunk! 

Nem utolsó sorban tanulhassunk, fejlődhessünk! A Te életedben van helye a kikapcsolódásnak, örömöknek, feltöltődésnek? Fejlődésnek? 

Ha a válaszod nem, kérlek változtass minél előbb, amíg nem késő!...

Ha pedig a válaszod igen, tarts velem és sajátítsd el Énidőd keretében az Örömteli élet Életmód Programot Online Tréning formájában! 


Hogy miért? ;)


Úgy gondolom nagy szükségünk van arra, hogy minél több olyan ismeretet szerezzünk, továbbá szokásokat alakítsunk ki, melyek testi és lelki egészségünk megőrzését szolgálják, továbbá segítenek örömtelivé varázsolni mindennapjaink! 


Te is így gondolod? :)

Amennyiben igen, kérlek kattints a gombra, és ismerkedj meg az Online tréning részleteivel! 


Örömteli élet Konzultáció


,, Az ember olyan, mint egy nyíló virág: fejlődni és növekedni képes."


Munkám során Carl Rogers idézetének jegyében tekintek klienseimre. 

Hiszem azt, hogy az ember életének bármely szakaszában képes a fejlődésre. 

Miután megéltem, tudom hogy életünk legszomorúbb tapasztalatainak is lehetnek pozitív hozadékai, melyek lehetővé teszik idővel a növekedést és a fejlődést.Arra törekszem, hogy klienseimmel egy partneri együttműködés valósuljon meg, melynek alapja a bizalom, és a feltétel nélküli elfogadás. Közös munkánk középpontjában a klienseim által kitűzött célok állnak, az én feladatom pedig az, hogy az Örömteli élet Életmód Program alapján utat mutassak, és segítsem klienseimet céljaik elérésében, továbbá abban, hogy egy egészségtudatosabb, örömteli életet élhessenek!
...Amennyiben szeretnéd, hogy együtt dolgozzunk, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével! 


Szeretettel várom jelentkezésed!


ui.: Ígérem, röviden időn belül válaszolok üzenetedre! ;)Még valami......Lehet, hogy úgy érzed, hogy van valami, ami pillanatnyilag még visszatart! 

Szeretnél változtatni, de nehezen tudod megtenni a változáshoz szükséges első lépést? 

Nem vagy egyedül.... Mások is így voltak ezzel!