Bach- virágterápia

 

,,A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek"- írta Wass Albert. Rajta kívül persze sokan megfogalmazták a test és lélek közötti kapcsolatot, vizsgálati eredmények is alátámasztják az immunrendszer és lelkiállapot együttműködését. Így ma már egyre több egészségügyi szakember véli azt, hogy testi tüneteink nagyon sok esetben lelki problémákról árulkodnak.  A Bach- virágterápia segítségével lelki állapotunk kiegyensúlyozottabbá válhat, ami egyik fontos feltétele egészségünknek, és elengedhetetlen az örömteli élethez!   


Így született meg a Bach- virágterápia

A Bach- virágterápia atyja Edward Bach, aki 1886-ban született és 1936-ig élt. A lelkészi és orvosi hivatást érezte magához közel, végül az orvosi pálya mellett döntött, és a gyógyítást tűzte céljaként. 1917-ben daganatos betegséget diagnosztizáltak nála. Műtétre került a sor, melyet követően orvosai közölték, 3 hónapja van hátra. Ennek ellenére még 19 évet élt.


Élete következő szakaszában a valódi gyógyítást kutatta, és figyelme az alternatív gyógyítás, és gyógymódok felé irányult. Élettapasztalatai alapján egy fontos megállapításra tett szert, felismerte azt, hogy a betegségek mögött érzelmi, lelki okok állnak. Ezt követően egy új gyógyító eljárást kidolgozásába kezdett. Az általa kidolgozott módszer neve után a Bach- virágterápia elnevezést kapta.


A gyógyítás esszenciák segítségével történik. Bach 38 növényt választott ki, melyek speciális kivonatából virágcseppeket készített. Ezáltal ma már számtalan embernek segített megszabadulni a különböző érzelmi problémáktól, és ezáltal magától a betegségtől.Hogyan zajlik a terápia?


A terápiát sok esetben az Örömteli élet Konzultációval együtt alkalmazom, személyes és online formában is, de természetesen önmagában is igénybe vehető!  

Új kliensek esetén a terápia a következőképpen zajlik:

*Egy 45 perces terápiás beszélgetés során feltérképezem a probléma hátterében álló okokat, és megállapítom azt, hogy mely esszenciákra van kliensemnek szüksége. 

*Esetenként a beszélgetést kérdőívekkel egészítem ki.

*A terápia ára a kb. 3-4 hétre elegendő Személyes keveréket is tartalmazza!
Amennyiben szeretnéd kipróbálni a  Bach-virágcseppeket, az alábbi gombra kattintva tudsz időpontot foglalni személyes vagy online terápiára!

Melyek a számodra szükséges esszenciák?


Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy melyek azok az esszenciák, melyek segítségedre lehetnek, kérlek kattints az alábbi gombra! 


A Mimulus, vagy más néven Bohócvirág, a bátorság virága. Mégpedig azért, mert olyan esetekben alkalmazzuk, amikor valaki konkrét félelmekkel, vagy fóbiákkal küzd. A félelmek hátterében különböző okok állhatnak, és a félelmünk tárgya is eltérő lehet.

Bach- Virágterápia 

*Online 

első alkalom 4.500 Ft

+postaköltség


az ezt követő terápiák ára

 4.000 Ft

+postaköltség


Minden 10. terápia

INGYENES!* Bach-virágterápiás tesztek felvétele
* terápiás beszélgetés

 Esszenciák kiválasztása a tesztek és a terápiás beszélgetés alapján 

* 1 havi személyre szabott

Bach-virágesszenciális alkati szer elkészítése Bach-Virágterápia *Személyesen

első alkalom

4.500 Ft/ 50 perc 


az ezt követő terápiák ára

4.000 Ft/ 50 percMinden 10. terápia

INGYENES!


* Bach-virágterápiás tesztek felvétele

* terápiás beszélgetés

* Esszenciák kiválasztása 

a tesztek és a terápiás beszélgetés alapján 

* 1 havi személyre szabott 

Bach-virágesszenciális alkati szer elkészítése 

Amennyiben szeretnéd kipróbálni a Bach- virágterápiát, 

várom jelentkezésed!

Az időpontfoglalás gyors és egyszerű! Nincs más dolgod, mint az, hogy a "Szeretnék időpontot foglalni" gombra kattints, ezt követően egy naptár fog megjelenni, melyben ki tudod választani a számodra legmegfelelőbb időpontot! Ezután már csak néhány kattintás, és megtörténik az időpont foglalása!


Rólam mondtátok


Bozóki Krisztina


Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Én nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak, és legfőképp Vikinek. Mióta ismerem Vikit elindult egy új fejezet az életemben, amiért borzasztóan hálás vagyok. <3 

Sylvia Stuart


Üdv. A programról nem sokat tudok írni, ellenben Viktóriát meleg szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki úgy érzi, hogy segítségre szorul. Én egy hónap alatt fejlődtem annyit, ami Viki segítsége nélkül akár évtizedekbe is kerülhetett volna. Pánikbetegséggel, rohamokkal indultam hozzá 10.25.-én az első beszélgetésünkre. Ma már 12.16.-a van, ebből 1 hónapja biztosan tünetmentes vagyok. Rengeteget segít! Imádom és ezúton is köszönöm a munkáját!:)

Egy boldog Anyuka! :D

Bagosi Marianna


Hálásan Köszönöm, hogy az élet összehozott minket, még ha személyesen nem is találkoztunk sosem.Pánikbetegséggel,szorongással és ennek testi tüneteivel éltem mindennapjaimat. Hála Neked Kedves Viki,hogy reményt és segítséget adsz a mindennapokhoz. Köszönöm a házi feladatokat, az útmutatásokat. A segítségükkel napról-napra egyre jobban haladok a gyógyulás felé. Már megtudok tenni olyan dolgokat, amikre egyedül képtelen voltam hónapokig. Vannak megtorpanások, megingások, de Te Viki, mindig ott vagy, hogy biztass!Köszönöm,hogy Veled és a te technikáddal a gyógyulás útjára léphetek!Hálás szívvel köszönöm!

Szabó Anett


Amióta Vikihez járok, és elkezdtem a virágterápiát is, úgy érzem elindultam egy új úton az önismeret és ennek segítségével egy boldogabb élet felé. Segít kielemezni a helyzeteket és megérteni, hogy miért viselkedünk úgy néhány helyzetben, ahogyan. Az általa javasolt gyakorlatok nagyon sokat segítenek és mindig egy-egy lépéssel közelebb érzem magam a célhoz.

Sz. O.


Pár hete voltam olyan szerencsés, hogy nyertem egy lehetőséget Viktóriától egy másfél hetes online kurzusra. Igazán érdekes és izgalmas élmény volt. Viktória nagyon figyel minden egyes leírt szóra vagy mondatra, és tökéletesen leszűri belőle, hogy hol lehet a probléma. Vissza mentünk régi emlékekhez és onnan indultunk. Furcsa volt újra átélni őket, de mivel ez mind az én fejlődésemhez kellett nem éltem meg negatív dologként, hiszen ehhez egy igazán kedves, segítőkész és és maximálisan odafigyelő mentorom volt Viktória személyében. Csak ajánlani tudom őt és az általa létező Örömteli élet oldalt. Köszönöm a lehetőséget!!! 

Snyapek Nikolett


Volt szerencsém megismerni Vikit egy csoporton keresztül, igaz nem személyessen. Elkezdtem szedni a Bach cseppeket és konzultáción keresztül boncolgattuk azt, hogy mivel tudom megszüntetni a szorongásaimat. Hálás vagyok Vikinek, mert nagyon kedves és megértő teremtés és próbál segíteni, h legyőzzem a pánikom. Akinek problémája van bátran forduljon hozzá, mert igaz néha fájdalmas a felderítés, de hogy teljes életet tudjunk élni, ehhez szükséges az hogy megfejtsük mi is az ami problémát okozza.   

N. E.


Tudod írod, hogy köszönöd a bizalmam, mégis úgy érzem én kaptam máris Tőled valamit, azt hiszem ez a remény és a hit. Mosolygok, bizakodok, hiszek, hogy van előre, és most ebbe nagyon tudok kapaszkodni. Köszönöm!

D. D. 


Mielőtt megkerestelek kettős érzésem volt. Fogalmam sem volt arról, hogy mi a problémám, csak a tüneteket tudtam, és belül fájdalmasnak éreztem azt, hogy segítségre van szükségem. Az első konzultáció után már láttam kicsit az alagút végét, ha lehet így fogalmazni.

Minden konzultáció után feltöltődtem, jobban éreztem magam. Teljesen felismertem a problémám forrását általad, és ezáltal már tudom is kezelni. Nem ijedek meg, ha rossz érzés fog el.

Bányainé Oláh Ildikó


Két héttel ezelőtt Végh Viktória egy játékot hirdetett meg. A játék lényege az volt, hogy egy szerencsés 2 hétig ismerkedhet Viki segítségével, az általa képviselt Örömteli élet programmal. A szerencsés nyertes én voltam! Az örömem azért is volt olyan nagy, mert általában nem nyerek semmit sem. Azonban most nem csak egy játékot nyertem, hanem egy fantasztikus embert is megismertem. Viki nagyon sokat segített nekem a 2 hét alatt, és elindított az úton az Örömteli Élet felé. Szívből ajánlom mindenkinek!!! Odafigyelése, személyre szóló tanácsai nagyon-nagyon sokat segítettek! KÖSZÖNÖM SZÉPEN ezt a 2 hetet!!! Számomra nem kérdés, hogy lesz folytatása!